Fractie van de ChristenUnie

Marjo Molengraaf

Marjo is sinds 2006 raadslid en fractievoorzitter. Samen met haar man Hans is ze lid van de VEG De Ark. Ze is moeder van vier dochters en sinds kort de trotse oma van een kleindochter. Ze werkt bij Syndion als ambulant hulpverleenster.

“Ik vind het mooi om een actieve rol te hebben om deze maatschappij leefbaar en mooier te maken. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar ik voel me als christen geroepen om God en mijn naaste te dienen. Ik sta en ga voor christelijke sociale standpunten om deze stad een goede plek te laten zijn waar je fijn kunt wonen, werken en leven.”

Portefeuilles: Zorg, welzijn, cultuur, sociale zaken, regionale samenwerking, sport, duurzaamheid & milieu, monumenten.

E-mail: m.molengraaf@gorinchem.nl 
Twitter: @MarjoMolengraaf

Anne de Jong

Ik ben in 1955 geboren in Balk, gemeente Gaasterland en na vele jaren in Friesland via Zeist en de Bilt in 2010 in Gorinchem komen wonen.

We zijn naar Gorinchem verhuisd omdat mijn echtgenote, Jikky de Jong-Buursma, voorganger werd van VEG Gorinchem (de Ontmoetingskerk). We hebben vier zonen en één studerende dochter die inmiddels allemaal op eigen benen staan. Mijn hele loopbaan ben ik werkzaam geweest als manager  in de Zorg. Momenteel werk ik als directeur van Psygro, een ambulante GGZ instelling in de regio Noord- en Zuid Holland, maar met ambities voor landelijke uitrol.

Als lid van de Christenunie wil ik me in Gorinchem actief inzetten voor een christelijk-sociaal geluid in onze mooie stad Gorinchem.

Portefeuilles: Zorg, volksgezondheid, recreatie en tourisme, wijken, participatie

E-mail: adejong@gorinchem.christenunie.nl 
Twitter: @AnjideJong