Fractie

 • Marjo Molengraaf

  Ik ben 57 jaar jong, getrouwd met Hans, moeder van vier kinderen en oma van drie kleinkinderen. Ik werk als ambulant begeleider bij Syndion.

  In 1983 ben ik in Gorinchem komen wonen en ik voelde me er gelijk thuis: een gezellige oude stad waar veel te doen is en een mooie omgeving om in te fietsen en te wandelen. De ChristenUnie past naadloos bij mij: sociaal betrokken, groen en met vaste overtuiging.

  Twitter

Fractieassistent

 • Anne de Jong

  Ik wordt binnenkort 65 jaar en ben per 1 maart 2020 met prepensioen. Ik ben getrouwd met Jikky, predikant in Wormerveer en Beverwijk. We hebben vier zoons en één dochter, allemaal getrouwd en variërend in de leeftijd van 40 tot 30 jaar en zeven kleindochters. We wonen sinds 2010 in Gorinchem en ik ben lid van de VEG De Ontmoetingskerk te Gorinchem.

  De afgelopen 45 jaar heb ik gewerkt in de zorg en de laatste jaren mocht ik als manager werken in de GGZ en op diverse Huisartsenposten. Van 2014 tot 2018 was ik raadslid in de gemeente Gorinchem. Sinds 2018 ondersteun ik de ChristenUnie-SGP fractie als fractie-assistent. De zorg en het Sociaal Domein zijn de beleidsterreinen waar ik actief in meedenk. 

  Mijn motivatie om politiek actief te zijn is dat ik wil werken aan een goede, betaalbare zorg en toegankelijke dienstverlening voor iedere burger van Gorinchem. En wil ik opkomen voor de belangen van juist de kwetsbaren. De komende jaren wil ik me actief in zetten voor de fractie ChristenUnie-SGP in de gemeente Gorinchem, met als doel om in 2022 te gaan voor drie raadszetels.

  Twitter