Fractie

 • Marjo Molengraaf

  Ik ben 57 jaar jong, getrouwd met Hans, moeder van vier kinderen en oma van drie kleinkinderen. Ik werk als ambulant begeleider bij Syndion.

  In 1983 ben ik in Gorinchem komen wonen en ik voelde me er gelijk thuis: een gezellige oude stad waar veel te doen is en een mooie omgeving om in te fietsen en te wandelen. De ChristenUnie past naadloos bij mij: sociaal betrokken, groen en met vaste overtuiging.

  Twitter

Fractieassistent

 • Anne de Jong

  Ik ben 62 jaar en getrouwd met Jikky. Zij is momenteel predikant in Wormerveer en Beverwijk. We hebben vier zoons en één dochter, allemaal getrouwd en variërend in de leeftijd van 38 tot 28 jaar en zes kleindochters.

  Ik werk als manager Huisartsenposten in Nijmegen. In 2014 ben ik in de gemeenteraad van Gorinchem gekozen. Ik zet me vooral in op het gebied van Zorg en Sociaal Domein. Als christen wil ik dat iedereen in Gorinchem de zorg kan krijgen die nodig is, dat iedereen kan meedoen. Meedoen zonder drempels.

  Twitter

Steunfractie

 • Charlotte Scholtens

  Ik ben 48 jaar, getrouwd met Freek en moeder van een dochter en twee zoons. In 1993 komen wonen in de Dr. van Stratenflat en daarna via de Lingewijk en Wijdschild naar een huis in Oost. Gorinchem is een stad met een dorpsgevoel.

  Je kent elkaar van de zwemles, kerk, of uit de buurt. Overal zie je mensen met elkaar in gesprek. En dat is prachtig! Mensen maken van de stad een thuis. Vrijwilligers en mensen die zich inzetten voor een ander zijn van onschatbare waarde. Ik wil bouwen aan vertrouwen en samen werken aan een stad waar iedereen zich thuis voelt.

  Twitter