Bestuur

 • Charlotte Scholtens

  Voorzitter

  Gorinchem is een prachtige stad waar ik al meer dan 25 jaar met heel veel plezier woon.  

  Voor mij is het belangrijk dat we samen zorgen dat Gorinchem niet alleen een plek is waar je fijn kunt wonen, maar dat je er ook kunt werken, leren, winkelen en recreëren. Een stad zonder mensen is slechts een verzameling gebouwen. Samen maken we van Gorinchem een thuis.

  De politiek heeft als taak goede keuzes te maken om het beste te zoeken voor Gorinchem. En niet alleen voor de eigen achterban, of een bepaalde groep, maar voor alle Gorcummers. 

  Ik zet me graag in, om achter de schermen, te werken aan een sterke partij, waar mensen elkaar weten te vinden en waar we samen ons inzetten voor een krachtig, prachtig en veilig Gorinchem. Doe je met ons mee?

  Twitter
 • Anne de Jong

  Secretaris

  Ik wordt binnenkort 65 jaar en ben per 1 maart 2020 met prepensioen. Ik ben getrouwd met Jikky, predikant in Wormerveer en Beverwijk. We hebben vier zoons en één dochter, allemaal getrouwd en variërend in de leeftijd van 40 tot 30 jaar en zeven kleindochters. We wonen sinds 2010 in Gorinchem en ik ben lid van de VEG De Ontmoetingskerk te Gorinchem.

  De afgelopen 45 jaar heb ik gewerkt in de zorg en de laatste jaren mocht ik als manager werken in de GGZ en op diverse Huisartsenposten. Van 2014 tot 2018 was ik raadslid in de gemeente Gorinchem. Sinds 2018 ondersteun ik de ChristenUnie-SGP fractie als fractie-assistent. De zorg en het Sociaal Domein zijn de beleidsterreinen waar ik actief in meedenk.

  Mijn motivatie om politiek actief te zijn is dat ik wil werken aan een goede, betaalbare zorg en toegankelijke dienstverlening voor iedere burger van Gorinchem. En wil ik opkomen voor de belangen van juist de kwetsbaren. De komende jaren wil ik me actief in zetten voor de fractie ChristenUnie-SGP in de gemeente Gorinchem, met als doel om in 2022 te gaan voor drie raadszetels.

  Twitter
 • Ivo van Willigen

  Communicatie & PR

  Ik ben Ivo van Willigen, getrouwd en sinds 2004 woon ik met veel plezier in Gorinchem. Ik zet mij met veel enthousiasme in voor een bereikbaar Gorinchem, snelle en veilige fietsverbindingen en een groene stad waar iedereen zich thuis voelt.