Bestuur van de ChristenUnie

 • Charlotte Scholtens

  Voorzitter

  Gorinchem is een prachtige stad waar ik graag woon. De gemeente Gorinchem draagt bij aan het welbevinden van haar inwoners en de leefbaarheid van deze stad. 

  De politiek heeft als taak samen het beste te zoeken voor Gorinchem. Niet alleen voor de eigen achterban, maar voor alle Gorcummers. Ik zet me graag in om achter de schermen te werken aan een sterke partij, waar mensen elkaar weten te vinden en waar we samen ons inzetten voor een krachtig, prachtig en veilig Gorinchem.

  Twitter
 • Anne de Jong

  Secretaris

  Ik wordt binnenkort 65 jaar en ben per 1 maart 2020 met prepensioen. Ik ben getrouwd met Jikky, predikant in Wormerveer en Beverwijk. We hebben vier zoons en één dochter, allemaal getrouwd en variërend in de leeftijd van 40 tot 30 jaar en zeven kleindochters. We wonen sinds 2010 in Gorinchem en ik ben lid van de VEG De Ontmoetingskerk te Gorinchem.

  De afgelopen 45 jaar heb ik gewerkt in de zorg en de laatste jaren mocht ik als manager werken in de GGZ en op diverse Huisartsenposten. Van 2014 tot 2018 was ik raadslid in de gemeente Gorinchem. Sinds 2018 ondersteun ik de ChristenUnie-SGP fractie als fractie-assistent. De zorg en het Sociaal Domein zijn de beleidsterreinen waar ik actief in meedenk.

  Mijn motivatie om politiek actief te zijn is dat ik wil werken aan een goede, betaalbare zorg en toegankelijke dienstverlening voor iedere burger van Gorinchem. En wil ik opkomen voor de belangen van juist de kwetsbaren. De komende jaren wil ik me actief in zetten voor de fractie ChristenUnie-SGP in de gemeente Gorinchem, met als doel om in 2022 te gaan voor drie raadszetels.

  Twitter
 • Albert Don

  Penningmeester

  Mijn naam is Albert Don, sinds begin 2012 inwoner van deze mooie stad. In het dagelijks leven werkzaam binnen Finance en Control bij Woord en Daad.

  Zoals ik in mijn werk mijzelf dienstbaar mag weten aan de medemens ver weg, hoop ik dat binnen de Christenunie te mogen doen voor de medeburgers van deze stad. Samen met onze zoon en drie dochters wonen wij met zijn zessen in de Haarwijk.

 • Ivo van Willigen

  Communicatie & PR

  Ik ben Ivo van Willigen, getrouwd met Tamara en de beretrotse vader van onze zoon. Ik ben werkzaam als senior digital designer bij Schuttelaar & Partners in Den Haag. Hét communicatie- en adviesbureau voor een gezonde en duurzame wereld.

  Sinds 2004 wonen wij met veel plezier in Gorinchem. Eerst in de Gildewijk, daarna in de binnenstad en nu in Hoog-Dalem.

  Ik zet mij met veel enthousiasme in voor een bereikbaar Gorinchem, snelle en veilige fietsverbindingen en een groene stad waar iedereen zich thuis voelt.