De ChristenUnie komt naar je toe op 4 maart!

20190209-CU-Congres-Selectie-Hires-24-1.jpg25 februari 2019

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor een regionale avond in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen van Zuid-Holland en de Waterschapsverkiezingen. Deze avond vindt plaats op maandagavond 4 maart 2019 in Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, te Reeuwijk.

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor een regionale avond in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen van Zuid-Holland en de Waterschapsverkiezingen. Deze avond vindt plaats op maandagavond 4 maart 2019 in Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, te Reeuwijk.

Tijdens deze bijeenkomst zal Mirjam Bikker, lijsttrekker voor de ChristenUnie in de Eerste Kamer, u en jou graag vertellen over haar werk in de Eerste Kamer.

De kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen van Zuid Holland Djoeki van Woerden en Jacco Schonewille willen u graag een inkijkje geven in hun werk in de Provinciale Staten en zullen vooruitblikken op de aankomende verkiezingen eind maart.

Tevens zullen er kandidaten, van alle vijf de waterschappen die in Zuid Holland actief zijn, aanwezig zijn.

Deze avond staat natuurlijk ook open voor geïnteresseerden die geen lid zijn van de ChristenUnie, neemt u gerust iemand mee! 

Wij hopen u en jou graag te ontmoeten op maandag 4 maart!

     

Lijsttrekker ChristenUnie in de Eerste Kamer

Mirjam Bikker is de lijsttrekker vande ChristenUnie in de Eerste Kamer. Bij de Eerste Kamerverkiezingen van2015 werd Mirjam gekozen als lidvan de Eerste Kamer.

Lijsttrekker ChristenUnie voor de Provinciale Staten van Zuid Holland

Jacco Schonewille trekt de kar in de provincie voor onze partij. Jacco is sinds oktober 2017 Statenlid voor de ChristenUnie, daarvoor was hij jaren als fractieadviseur betrokken.

Kandidaat voor waterschap

Djoeki van Woerden is sinds sep- tember 2015 lid van het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap Rijnland en staat kandidaat voor de provinciale statenverkiezing van Zuid Holland.

Programma
Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee informeel met de kandidaten en andere aanwezigen te praten.

De avond start om 20.00 uur met de toespraken van de kandidaten. Tevens is er alle ruimte om vragen te stellen en stellingen aan hen voor te leggen.

Tussen 21.30-22.00 uur zullen we het formele gedeelte afsluiten, waarna er tot 22.30 uur de tijd is om, onder het genot van een hapje en drankje, na te praten.

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen we kunnen verwachten, zou het prettig zijn als u zich aanmeld op: info@gouda.christenunie.nl, ook voor eventuele vragen kunt u contact opnemen via dit mailadres.

Praktische informatie
Zalencentrum De Brug is goed met het Openbaar Vervoer te bereiken. Daarnaast is het Zalencentrum dicht bij de snelweg gelegen en heeft het Zalencentrum gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

« Terug